AcasăNewsEcaterina Andronescu: N-am fraudat, n-am fost participanta la frauda si nu o...

Ecaterina Andronescu: N-am fraudat, n-am fost participanta la frauda si nu o sa fiu

Ecaterina Andronescu a declarat, luni, ca „nu a fraudat” si „nu a fost participanta la frauda”. In cursul acestei seri, Andronescu va depune juramantul de investitura in functia de ministru al Educatiei.

N-am fraudat, n-am fost participanta la frauda si n-o sa fiu niciodata„, a precizat, luni, Ecaterina Andronescu. Precizarile social-democratei nominalizate de USL pentru a ocupa fotoliul de ministru al Educatiei vin in contextul in care presedintele Basescu a „considerat util”, luni, ca, inainte de ceremonia de depunere a juramantului, de luni seara, Andronescu sa declare ca nu a plagiat.

„Cu ocazia transmiterii coordonatelor privind ceremonia de investire, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, i-a transmis prim-ministrului Guvernului Romaniei, domnul Victor Ponta, ca ar considera potrivit, ca, inainte de ceremonie, doamna Ecaterina Andronescu sa depuna, la Cabinetul Prim-Ministrului, o declaratie pe proprie raspundere prin care sa asigure ca nu este implicata in actiuni de plagiat in propria lucrare de doctorat si in lucrarile stiintifice si in doctoratele pe care le-a coordonat. De asemenea, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a mai transmis, in scrisoare, ca ar fi util ca doamna Ecaterina Andronescu sa asigure ca nu se afla in stare de incompatibilitate, conform normelor legale in vigoare„, se precizeaza intr-un comunicat dat publicitatii luni de Administratia Prezidentiala.

166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger