AcasăNewsEcaterina Andronescu, incident neplacut intr-o scoala din Mehedinti VIDEO

Ecaterina Andronescu, incident neplacut intr-o scoala din Mehedinti VIDEO

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a fost implicata intr-un incident dezagreabil in timpul vizitei pe care a efectuat-o la o scoala aflata in constructie.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, s-a umplut, marti de purici, in timpul in care efectua o vizita intr-o scoala aflata in constructie din comuna Corcova, judetul Mehedinti.

Desi directorul scolii a avertizat-o pe aceasta ca in scoala sunt purici, cladirea in constructie servind drept adapost pentru caini, Ecaterina Andronescu nu l-a ascultat, dorind sa inspecteze modul in care evolueaza lucrarile.

„Puricii sunt in scoala noua, unde s-a lucrat cu rumegus, au dormit cainii noaptea acolo. I-am spus doamnei ministru sa nu intre acolo, dar nu a vrut sa asculte. Puricii nu sunt in scoala veche, unde invata copiii”, a declarat directorul scolii pentru rtv.net.

Faptul ca a fost atacata de catre purici nu a speriat-o pe aceasta, Ecaterina Andronescu anuntand ca este revoltata de faptul ca scoala noua nu este terminata.

„Sunt revoltata de cei care nu au reusit sa termine scoala noua si sa ii ia pe copii din scoala de sute de ani. Sa vedem cum putem rezolva problema”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Ministrul Educatiei a gasit si un vinovat pentru situatia creata in comuna Corcova, considerand ca directorul scolii nu s-a luptat pentru elevii pe care ii administreaza.

„Eu il gasesc vinovat si pe directorul scolii. Nu as fi plecat de la usa ministrului pana nu as fi rezolvat problema. Acolo nu era scoala, era o cladire parasita din 2009”, a spus Ecaterina Andronescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
916 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger