AcasăNewsEcaterina Andronescu, in legatura cu solicitarea DNA: "Sunt socata. Imi dau foc...

Ecaterina Andronescu, in legatura cu solicitarea DNA: „Sunt socata. Imi dau foc in piata publica”

Aflata pe lista neagra a DNA, Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educatiei, a precizat ca este socata de demersul procurorilor care au solicitat avizele necesare pentru inceperea urmaririi penale.

Procurorii anunta ca Ecaterina Andronescu este suspectata de comiterea mai multor infractiuni precum abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani, insa fostul ministru al Educatiei sustine ca nici nu stia de cercetarile facute de DNA.

„Sunt socata! Nu m-a chemat nicodata nimeni si nu ma stiu vinovata cu nimic. Cred ca este o gluma, pare o gluma pur si simplu”, a declarat fostul ministru al Educatiei, la Romania TV.

Ecaterina Andronescu se considera nevinovata si spune ca este gata sa faca gesturi extreme, daca cineva are curajul sa-i puna in carca infractiunile respective. „Imi dau foc in piata publica daca cineva imi pune in carca asemenea lucruri. Mi se pare ingrozitor de mult. Mi se pare de neacceptat intr-o tara normala sa acuzi un om care nu a luat un ban”, a spus fostul ministru al Educatiei.

Cu toate acestea, procurorii DNA continua demersul prin care solicita avizele necesare pentru a incepe urmarirea penala impotriva fostului ministru al Educatiei, banuit de abuz in serviciu, spalare de bani, trafic de influenta si luare de mita.

author avatar
Cristi Ionita
908 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger