AcasăNewsEcaterina Andronescu, implicata intr-un accident rutier! Autoturismul senatorului, lovit de un TIR!

Ecaterina Andronescu, implicata intr-un accident rutier! Autoturismul senatorului, lovit de un TIR!

Senatorul Ecaterina Andronescu a fost implicata intr-un accident rutier in Slatina, incidentul a avut loc la intrarea, dinspre Pitesti, in municipiu. Autoturismul in care se afla demnitarul a fost acrosat de un TIR, intr-un sens giratoriu din oras, potrivit presei locale.

Masina de serviciu a fostului ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost lovita usor, joi, de un TIR, care intrase intr-un sens giratoriu din Slatina. Se pare insa ca soferul TIR-ului nu a dat importanta incidentului si si-a vazut de drum ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, noteaza rtv.net. Senatorul, in schimb, nu s-a lasat cu una cu doua si a pornit in urmarirea lui, reusind sa-l opreasca in cele din urma, pe una dintre strazile orasului.

Ecaterina Andronescu se indrepta spre Drobeta Turnu Severin, unde fusese invitata pentru a i se inmana un premiu de excelenta pentru intreaga sa activitate profesionala.

Senatoarea si soferul TIR-ului implicat in incidentul de la Slatina s-au inteles pe cale amiabila, demnitarul renuntand sa mai faca sesizare si la politie.

Ecaterina Andronescu a mai fost implicata intr-un accident rutier in urma cu aproximativ un an, mai exact in luna septembrie 2012. Masina fostului ministru al Educatiei s-a tamponat atunci cu un taximetru, in centrul Capitalei. Ecaterina Andronescu a explicat atunci, ca accidentul a avut loc in timp ce se deplasa spre Ministerul Educatiei si ca s-a ranit la degetele de la mana stanga, urmare a declansarii airbagului.

Foto: clujazi.ro

author avatar
Alina Costache
559 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger