AcasăNewsEcaterina Andronescu il faulteaza pe Ioan Mang

Ecaterina Andronescu il faulteaza pe Ioan Mang

Dupa ce a scos-o din cursa pe Corina Dumitrescu, vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu spera ca scandalul in care este implicat Ioan Mang sa duca la schimbarea acestuia din fruntea Ministerului Educatiei.

Ecaterina Andronescu se vrea ministru cu orice pret

Ecaterina Andronescu i-a cerut, ieri, colegului Ioan Mang, sa lamureasca rapid acuzatiile de plagiat care i se aduc.  “Nu cred ca eu trebuie sa dau un raspuns tuturor acestor acuzatii. Domnia sa trebuie sa clarifice cat mai repede situatia”, a declarat vicepresedintele PSD.

Ioan Mang nu a reusit sa faca lumina in cazul acuzatiilor de plagiat

Vehementa social-democratei este pusa de colegii de partid pe seama dorintei acesteia de a conduce Ministerul Educatiei. ”A reusit sa o indeparteze pe Corina Dumitrescu, sustinand atacul mediatic impotriva acesteia, iar acum vrea ca si Mang sa-si rupa gatul”, sustin voci din interiorul PSD, care au mai precizat ca Andronescu a tras sfori si a sperat pana-n ultimul moment ca Victor Ponta o va nominaliza pentru functia de ministru.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
825 afisari

3 COMENTARII

  1. mamaia asta n-are nepoti de crescut? are 65 de ani, i-a spalat eprubetele lui tanti leana si teoreanu, i-a facut ochi dulci ca secretar de stat din 94, a avut 3 mandate, nastase a stiut de ce a dat-o afara, divortata, il creste pe costoiu, ba secretar general la minister si politehnica, ba secretar de stat, acum rector la politehnica desi n-are doctoratul???unde-i morala, profesionalismul si bonomia ce-o afiseaza zi de zi pe ecran???!!!gata, la pensie.ajunge,suficient, destul abramburica. toata lumea te stie ca esti abramburista, dar nu si meschina, ipocrita, fariseu!!!!

  2. Abramburica ,normal ar trebui sa iasa la pensie. Ce lucrari stiintifice de mare anvergura are aceasta doamna , care a promovat pe seama politicii? Zero.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger