AcasăNewsEcaterina Andronescu îi ceartă pe elevii care îi cer subiectele la Evaluare...

Ecaterina Andronescu îi ceartă pe elevii care îi cer subiectele la Evaluare Națională

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a adresat un mesaj pentru elevii care susțin, în această perioadă, examene.

Ecaterina Andronescu Sursa foto Twitter

Într-o declarație de presă postată pe pagina de Facebook a ministerului pe care îl conduce, aceasta a ținut să le ceară elevilor să nu îi mai trimită mesaje în care să-i solicite subiectele de la examene.

În plus, Andronescu a remarcat că mesajele elevilor au greșeli de ortografie și i-a atenționat pe tineri.

„Foarte mulți dintre voi mi-ați trimis mesaje și în aceste mesaje mi-ați cerut să vă spun subiectele. Nu mai scrieți mesaje cu această cerință, pentru că fără îndoială nu am cum să fac lucrul acesta și nici nu-l voi face vreodată. În același timp, când scrieți mesaje, fiți atenți să nu mai faceți greșeli de ortografie, pentru că asta mă supără și supără pe oricine le vede”, a spus Ministrul Educației, care i-a “certat” în acest fel pe absolvenții de gimnaziu care nu s-au împrietenit cu limba română.

Ecaterina Andronescu a avut un mesaj și pentru elevii care au susținut proba de Limba și literatura română la Evaluarea Națională: „Dragii mei absolvenți de gimnaziu, sper că ați avut o zi ușoară, o zi în care ați dat primul examen din viața voastră la o disciplină importantă pentru fiecare dintre noi, Limba și literatura română. Subiectele au fost frumoase, subiectele v-au permis să arătați că știți carte și, de asemenea, că puteți să fiți creativi cu ceea ce ați învățat”.

 

 

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger