AcasăNewsEcaterina Andronescu: "Daca ma consideram vinovata, demisionam de ieri"

Ecaterina Andronescu: „Daca ma consideram vinovata, demisionam de ieri”

Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educatiei, este acuzata de trafic de influenta si de spalare de bani in dosarul licentelor IT.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au solicitat avizul Comisiei Juridice din Senat, pentru a putea incepe urmarirea penala pe numele senatorilor Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, dar membrii Comisiei Juridice nu au reusit sa dea un raspuns nici marti, astfel ca, cel mai probabil, avizul va fi dat dupa alegerile prezidentiale.

Ecaterina Andronescu se considera nevinovata in dosarul licentelor IT si spune ca se va retrage din viata publica, daca va fi gasita vinovata de comiterea vreuneia dintre infractiuni.

„Noi trebuie sa acceptam ca unii oameni pot fi nevinovati si ca nu trebuie sa ii ingropam de vii”, a declarat Ecaterina Andronescu, pentru Digi 24.

Intrebata daca a vazut dosarul, fostul ministru al Educatiei a precizat ca nu exista probe impotriva sa. Alaturi de Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu alti sapte fosti ministri sunt vizati de dosarul licentelor IT, dosar in care procurorii DNA i-au retinut, deja, pe Gheorghe Stefan, primarul din Piatra Neamt, pe afaceristul Dorin Cocos sau pe fostul ministru Gabriel Sandu.

author avatar
Cristi Ionita
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger