AcasăNewsEcaterina Andronescu, al treilea ministru al Educatiei

Ecaterina Andronescu, al treilea ministru al Educatiei

(foto: wikipedia)

Dupa Ioan Mang, ce a demisionat dupa acuzatii de plagiat, si Liviu Pop, ce a asigurat interimatul, in numai doua luni Ministerul Educatiei are un nou ministru, al treilea, in persoana Ecaterinei Andronescu.

(foto: wikipedia)

Ecaterina Andronescu a fost investita, luni, la ora 18.00, in functia de ministru al Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, succedandu-le, in numai doua luni, lui Ioan Mang, ce a fost nevoit sa isi dea demisia in urma acuzatiilor ca a plagiat, si Liviu Pop, ce a asigurat, timp de 45 de zile, interimatul ministerului.

Ceremonia investirii nu a fost lipsita de emotii, ministrul Educatiei incurcandu-se in timpul depunerii juramantului.

Cu acest prilej presedintele Traian Basescu i-a adresat categva cuvinte Ecaterinei Andronescu, urandu-i noroc si cerandu-i sa nu schimbe legea invatamantului.

„Va doresc succes pentru ca intrati in functie in momentul in care se deruleaza bacalaureatul. Sper sa fie un bac fara probleme si sa faca din cei care trebuie sa-l ia, niste oameni care sa mearga mai departe si din ceilalti. Sper din tot sufletul sa nu incepem cu modificari la legea Educatiei pana nu o vedem functionand”, a declarat presedintele Romaniei, conform Realitatea TV.

author avatar
Ionut Zgimbau
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger