AcasăNewsEcaterina Andronescu, acuzata de accident rutier si fuga de la fata locului

Ecaterina Andronescu, acuzata de accident rutier si fuga de la fata locului

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, este acuzata ca, in timpul in care afla la volan, ar fi produs un accident rutier in Constanta, dupa care a fugit de la fata locului fara ca sa vada ce a facut.

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a fost reclamata la Politia din Constanta pentru producerea unui accident rutier dupa ce, marti, in timpul in care se afla la volan, i-ar fi distrus unui localnic iluminatorul locuintei, dupa care a plecat fara ca macar sa coboare si sa vada ce s-a intamplat.

„Totul s-a intamplat pe la ora 13:00, cand un Volkswagen albastru, cu numarul de inmatriculare B-101-PXT, condus, din cate mi-au povestit vecinii, de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a lovit iluminatorul. Am venit intr-o fuga acasa si am vazut ca iluminatorul era distrus in proportie de 90%,” a declarat proprietarul, Marian Lascu, conform Cuget Liber.

Acesta a adaugat ca dupa producerea accidentului s-a indreptat spre o sectie de politie si, in drumul sau, a dat peste Ecaterina Andronescu, prilej cu care i-a comunicat acesteia distrugerile pe care le-a facut.

Localnicul mai povesteste ca ministrul Educatiei si-a recunoscut vina, incercand sa ii ofere acestuia despagubiri banesti care sa acopere distrugerile cauzate de accident.

„Am spart un amarat de geam! Ia de-aici un milion de lei si lasa-ma-n pace”, i-ar fi spus Ecaterina Andronescu localnicului.

In cele din urma accidentul a fost raportat politistilor constanteni, care au demarat o ancheta pe numele ministrului Ecaterina Andronescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
766 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger