AcasăNewsEcaterina Andronescu a castigat procesul cu ANI

Ecaterina Andronescu a castigat procesul cu ANI

Ecaterina Andronescu a castigat procesul cu Agentia Nationala de Integritate, care a acuzat-o, in iunie 2011, de conflict de interese. Decizia ICCJ este irevocabila.

In data de 15 mai 2012, Andronescu a castigat la Curtea de Apel Bucuresti procesul cu ANI privind conflictul de interese. Instanta Curtii de Apel Bucuresti a admis atunci cererea Ecaterinei Andronescu si a dispus anularea deciziei ANI din iunie 2011, potrivit careia, in timpul mandatului acesteia de ministru al Educatiei, a fost si manager in cadrul unui proiect POSDRU, functie in baza careia a incasat aproape 40.000 de lei.

ANI a declarat recurs. Recursul s-a judecat la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), care, miercuri, i-a dat castig de cauza senatorului PSD, decizia fiind irevocabila, noteaza digi24.ro.

In martie, Ecaterina Andronescu a castigat definitiv si procesul cu ANI legat de incompatibilitate. Instanta suprema a dispus atunci anularea raportului in care ANI arata ca aceasta a exercitat simultan functia de rector al Universitatii Politehnica din Bucuresti si pe cea de senator.

Ecaterina Andronescu a candidat duminica la alegerile europarlamentare, pe listele PSD-UNPR-PC, ea ocupand un loc eligibil.

Foto: europeanul.org

 

author avatar
Alina Costache
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger