AcasăNewsEBA nu este de acord cu aplicarea practicii DNA si in Ucraina!

EBA nu este de acord cu aplicarea practicii DNA si in Ucraina!

Elena Basescu acuza “folosirea justitiei in scopuri politice” cand este vorba de ucrainianca Iulia Timosenko (medalion), ignorand ce se intampla pe la noi prin tara

Mezina presedintelui, Elena Basescu, ii ia apararea ex-premierului ucrainian Iulia Timosenko si se declara impotriva arestarii politicienilor din opozitie.

Elena Basescu acuza “folosirea justitiei in scopuri politice” cand este vorba de ucrainianca Iulia Timosenko (medalion), ignorand ce se intampla pe la noi prin tara

Raportata la obiceiurile si zelul DNA-ului nostru national, pozitia Elenei Basescu este cam ciudata. Oricum, europarlamentarul ruda cu presedintele Basescu apara drepturilor fostilor ministri ucrainieni, cercetati acum in arest preventiv.

“Suntem profund preocupati de folosirea justitiei in scopuri politice, prin actiuni selective care vizeaza exclusiv membrii opozitiei. Actuala putere continua seria de actiuni dirijate impotriva membrilor fostului guvern, cu scopul de a intimida si slabi opozitia”, a afirmat Elena Basescu in plenul PPE, spre stupoarea eurodeputatilor din PSD si PNL. Tot ea a invitat autoritatile de la Kiev sa anuleze interdictia de calatorie, atat in Ucraina cat si in strainatate, impusa Iuliei Timosenko.

 

author avatar
National
376 afisari

4 COMENTARII

  1. ACEASTA SEMI-ANALFABETA CARE A BAGAT DROGURILE-N TARA TREBUIE SA RASPUNDA PTR CE NENOROCIRI A FACUT CU DROGURILE EI USOARE ! DACA TASU SI SORSA SUNT CU ALCOOLUL ASTA ESTE CU PROSTITUTIA SI DROGURILE DA ESTE PRINTRE CEI MAI MARI VINOVATI . DAR MULTI VOR SPUNE CA ESTE DEBILA MINTALA SI NU TREBUIE SA DEA SOCOTEALA, DAR CIND A MERS IN GEANTA CU 80MII DE EURO O DUCEA MINTEA ? ACEASTA BOTOASA VA TREBUI SA SPUNA CINE SI CUM SE STRING BANI PE DROGURI ??SI SE DUC LA PDL PTR CAMPANII ELECTORALE CINE SE OCUPA ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger