AcasăNewsEBA ii provoaca pe SPP-istii lui Pahontu cu „Caramel”

EBA ii provoaca pe SPP-istii lui Pahontu cu „Caramel”

Elena Basescu pare hotarata sa-si ia viata de la capat. Astfel ca, dupa ce s-a maritat cu SIDA, fata presedintelui a reusit sa mai faca un pas important in plan personal.

Elena Basescu si-a luat un nou catel

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, printre nesfarsitele „boroboate” facute de membrii mai noi ai Serviciului de Protectie si Paza, se detaseaza de departe performanta de a strivi sub rotile masinii catelul Elenei Basescu.

Decat bichon, mai bine maidanez!

„Caramel” trebuie dresat de mic sa se fereasca de garzile stapanei

In urma incidentului in care puiul de Akita Inu a fost facut una cu asfaltul de cauciucurile masinii de escorta a aghiotantilor, fata presedintelui s-a suparat atat de tare, incat s-a jurat sa nu–si mai ia niciodata vreun alt catel, ca sa nu mai sufere. Drept urmare, atunci cand conducerea SPP i-a trimis a doua zi drept cadou de impacare un dragalas bichon maltez, tanara europarlamentar le-a dat mesagerilor gradati cu bietul animal in cap.

16.01.2012 – „National” a dezvaluit tragedia prin care a trecut fata presedintelui

Iata insa ca, in plina luna de miere, EBA si-a incalcat juramantul, lansandu-le o noua provocare SPP-istilor din dotare. Pe contul de twitter, aceasta a postat urmatorul anunt: „ Il cheama Caramel, a fost catel comunitar si de trei zile e cel mai nou membru al familiei noastre”. Si a pus si fotografia catelului, pentru ca oamenii lui Pahontu sa nu se insele cumva in misiunea de recunoastere a „tintei”…

author avatar
Matei Gabriel
1.092 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger