AcasăNewsEa este vedeta zilei! La 92 de ani, a invinetit un spargator...

Ea este vedeta zilei! La 92 de ani, a invinetit un spargator de locuinte!

Opal Phelps (92 de ani), o batrana locuitoare din Jasper, Texas, a devenit vedeta zilei in SUA, dupa ce a pus pe fuga un spargator de locuinte.

In noaptea de duminica spre luni, Opal dormea linistita in dormitorul casei sale, in momentul in care un barbat a spart geamul de la bucatarie si a intrat peste ea in casa.

Agresorul purta blugi, jacheta neagra de piele, manusi si o masca pe fata si, in momentul in care a vazut-o pe batrana, i-a pus perna pe fata. A tipat la ea sa-i dea banii, insa aceasta i-a spus ca nu are.

Spargatorul a vrut apoi sa puna mana pe poseta batranei si i-a solicitat acesteia sa-i arate unde-si tine poseta. Opal i-a spus ca nu-si aminteste si nu se poate deplasa, evident din cauza varstei.

In acel moment, spargatorul a facut o greseala uriasa, s-a aplecat si a vrut sa o incalte pe batrana, pentru ca aceasta sa-i indice unde poate si poseta. Atunci, cu o prezenta de spirit senzationala, batrana l-a lovit pe spargator cu piciorul in plina figura si a apasat butonul de alarma.

Speriat, agresorul a rupt-o la fuga plin de sange. „In momentul in care l-am observat, mi-am dat seama ca va fi o lupta pe viata si pe moarte: eu sau el! Stiam ca trebuie sa-mi joc sansele si sa nu-l las sa ma domine” a declarat, increzatoare, Opal Phelps intr-un interviu acordat, luni dimineata, pentru un post local de televiziune.

Conform keyetv.com, incidentul i-a produs totusi pagube. In valtoarea luptei, Opal si-a pierdut pistolul din noptiera, tinut tocmai pentru asemenea momente. Insa batranica este linistita. A primit acceptul serifului sa-si cumpere un nou pistol, mai ales ca se teme ca spargatorul ar putea reveni pentru a se razbuna.

author avatar
Cristi Ionita
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger