AcasăNewsEa este - OFICIAL -cea mai BATRANA femeie din lume! (VIDEO)

Ea este – OFICIAL -cea mai BATRANA femeie din lume! (VIDEO)

Misao Okawa, o japoneza de 114 ani, a primit recunoasterea oficiala din partea Guinness Book ca fiind cea mai batrana femeie din lume.

Japoneza care locuieste in Osaka, s-a nascut pe data de 5 martie 1898. Ea va implini 115 ani saptamana viitoare. Batrana s-a casatorit in anul 1919 si a avut trei copii, doi dintre ei traiesc si astazi si au varste apropiate de 90 de ani.

Okawa, care nu a suferit de nicio boala grava, ne asigura ca singurul secret al longevitatii este mancatul sanatos. Japoneza se trezeste in fiecare zi la ora 7, isi ia micul dejun format dintr-o felie de paine, o portie de legume si ceva dulce si apoi se plimba cu caruciorul sau cu rotile.

Reprezentantii de la Guinness Book i-au oferit certificatul care atesta ca este cea mai batrana femeie din lume dupa ce cea care detinea anterior titlul, o alta japoneza, Koto Okubo, a murit, la varsta de 115 ani. In prezent, cel mai batran barbat din lume este un japonez, pe numele sau Jiroemon Kimura, in varsta de 115 ani, care locuieste in Kyoto.

[youtube]5-ikYtHbd2I[/youtube]

author avatar
Anca Murgoci
1.356 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger