AcasăNewsEA este CEA MAI FRUMOASA ROMANCA! Uite cum arata Miss World Romania...

EA este CEA MAI FRUMOASA ROMANCA! Uite cum arata Miss World Romania 2013! (FOTO)

Cea care va reprezenta Romania in cadrul celei mai importante competitii internationale de frumusete – Miss World 2013 este o braileanca in varsta de 20 de ani. Andreea Chiru a fost desemnata castigatoare a competitiei Miss World 2013.

Tanara in varsta de 20 de ani, cu dimensiunile 90-65-96, a castigat competitia Miss World Romania 2013, intr-un concurs care s-a desfasurat joi seara in Club Ambasad’Or Otopeni. Andreea va reprezenta Romania la Miss World 2013 – care se va desfasura in Indonezia in perioada 2-30 septembrie 2013.

„Sunt foarte emotionata. Ma simt ca o printesa. Nu mi-a venit sa cred ca am luat acest titlu. Sper sa reprezint cu succes tara si sa dau dovada ca sunt cea mai buna. Toate fetele au fost frumoase, ma bucur pentru cele care au castigat impreuna cu mine, iar celelalte sa nu fie suparate ca nu au luat nimic, pentru ca toate sunt superbe”, a spus braileanca dupa ce a primit titlul de Miss World 2013 Romania.

Din juriul competitiei au facut parte persoane publice, reprezentanti ai sponsorilor si ai organizatorilor, printre acestia numarandu-se Nicusor Stan, presedinte Ambasad’Or, si Nicoleta Luciu, Miss World Romania 1999.

Foto: cancan.ro

author avatar
Alina Costache
2.732 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger