AcasăNewsEa e femeia sfâșiată de câini lângă Lacul Morii. Locul exact unde...

Ea e femeia sfâșiată de câini lângă Lacul Morii. Locul exact unde a fost atacată + filmul morții / Ce pățise cu un an înainte în același loc

Ana Oros DarabanMedicii legiști au efectuat autopsia Anei, femeia ucisă de câini la Lacul Morii! Care a fost cauza morții

Femeia care a murit sâmbătă dimineață, 21 ianuarie 2023, după ce a fost atacată de o haită de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București se numea Ana Oros Daraban și avea 43 de ani.

S-a născut la Baia Mare și locuia în București. Lucra ca inginer de mediu la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică şi Tehnica Măsurării.

Lucra la Primăria Capitalei ca expert de mediu

Era membru activ al Alpin Club Pro-Mont București, o asociație care are ca scop promovarea sporturilor montane. Ana Oroș Daraban era ambasador Roșia Montana Marathon din ianuarie 2014, când s-a alaturat echipei Pachamama România.

Ana Oros Daraban a avut parte, la 43 de ani, de o moarte cumplită, fiind atacată de câini pe un teren viran. Un martor la scena cumplită a povestit cum s-a întâmplat tragedia. Bărbatul ieşise şi el să se antreneze de dimineaţă, şi a văzut-o pe femeie cum alerga pe dig şi chiar a trecut pe lângă el.

A fost atacată de 8 maidanezi pe un teren viran

La întoarcere spre casă a zărit cum ea scurtează drumul peste câmp, şi este înconjurată de mai mulți maidanezi. Omul a alergat într-un suflet să o ajute, însă nu a mai apucat. Potrivit surselor din anchetă, câinii au muşcat-o de atâtea ori încât criminaliştii nu au reuşit, la prima vedere, să numere leziunile. Cele mai grave păreau să fie rănile de la picioare, cu sângerări masive.

Femeia a fost găsită sfâşiată de câini la 300 de metri distanţă de cea mai apropiată locuinţă. Terenul care se află la limita dintre sectorul 6 şi localitatea ilfoveană Chiajna este împânzit de bălării şi de haite de câini.

Ana a fost sfâșiată de o haită de câini şi anul trecut, tot în acelaşi loc

Locul a fost împânzit de criminalişti, dar şi de echipaje ale Autorităţii pentru Supravegherea și Protecția Animalelor. Cu puştile cu tranchilizant, a început o vânătoare a animalelor ucigaşe. Au reuşit să prindă un singur câine din 8.

Culmea este că, în urmă cu 9 luni, femeia a mai fost atacată de câini exact în acelaşi loc unde obișnuia să iasă la alergare. Atunci a ajuns la spital cu răni grave.

Pe 20 Aprilie 2022, Ana a fost atacată de peste 10 câini, în zona Lacul Morii din Sectorul 6, București și a ajuns la spital cu multe plăgi la nivelul scalpului, ale membrelor inferioare și superioare. Prietenii Anei au strâns atunci bani din donații pentru tânăra sportivă și au anunțat și că avea nevoie de sânge.

author avatar
Andreea Vlad
492 afisari

5 COMENTARII

  1. De ce nu se mai fac vanatori de combatere la rapitoare,daunatoare,caini vagabonzi,pisici hoinare?Cati oameni trebuie sa mai moara?”Aparatorii si iubitorii” de animale stiu ca o haita de caini hoinari si salbaticiti este mai periculoasa ca o haita de lupi pentru ca traind mii de ani alaturi de om nu mai au frica instinctiva fata de el?De om.”Aparatorii si iubitorii” de animale ar trebui sa simta si ei durerile,chinurile si groaza pe care le-a simtit femeia cand de ea tragea haita de caini in toate partile.

    • TARA DE SLUGI SI DE JEGURI COMUNISTE , VA MERITATI SOARTA , CU TRADATORUL , VANZATOR DE TARA SI DE COPII , FALSIFICATOR DE SASE CASE

  2. se re-deschide pogromu impotriva „rasei comune”
    (asa scrie in lege!)

    -deja toate patrupedele sint suspecte-faptuitoare;
    in curind toti soferii vor fi identificati cu Huidu
    si totii barbatii vor fi incarcerati in centuri de castitate
    pentru ca Weinstein e un viollator oribil de Hollywood.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger