AcasăNewsEa "deseneaza" contracte de 30 milioane de euro pentru taticu'!

Ea „deseneaza” contracte de 30 milioane de euro pentru taticu’!

Anul trecut, intr-un complex comercial despre care se spune ca ar apartine celebrilor Eugen Bogatu si Aurelian Pilca, capii „Caracatitei” din Portul Constanta, o tanara pictorita a avut prima expozitie personala.

Flavia Mihaela Lupu

La doar 26 de ani, aceeasi Flavia Mihaela Lupu a fost apoi invitata, la initiativa Noricai Nicolai, sa–si expuna lucrarile de arta contemporana la Bruxelles, la Spatiul Cultural „Yehudi Menuhin” din Parlamentul European.

Deputatului Mihai Lupu toate ii merg din plin

Dupa care artista plastica a fost aleasa administrator al SC Constructii Hidrotehnice Iasi, firma care deruleaza contracte cu statul de aproximativ 30 de milioane de euro! Si care tocmai ce cumparase cu peste 80 de miliarde lei vechi actiunile detinute de unul dintre cei mai bogati parlamentari romani, deputatul liberal Mihai lupu. Ati ghicit: nimeni altul decat tatal pictoritei noastre!

Retras din acte

Invitata de Norica Nicolai sa expuna la Parlamentul European, Flavia Lupu i-a convins prin talentul sau pe membrii A.G.A. sa o numeasca administrator la Constructii Hiudrotehnice

In declaratia sa de avere, deputatul Mihai Lupu a declarat venituri suplimentare de 1. 250. 000 lei provenind din vanzarea de actiuni si parti sociale la trei firme: SC Alboram SRL Lumina, SC Constructii Hidrotehnice SA Iasi si Rompetrol SA.

SC Constructii Hidrotehnice este implicata in proiecte uriase, de zeci de milioane de euro

Numai ca, dupa cum reiese din alte documente publicate chiar in Monitorul Oficial, doar pentru retragerea din Alboram, prin cesiunea celor 20 de parti sociale detinute a primit 8.365.000 lei. Cele peste 83 de miliarde lei vechi au fost platite de SC Constructii Hidrotehnice, de unde acelasi politician s-a retras din functia de membru PAS. Deci, in acte, nu mai avea nicio legatura cu acest colos care a primit din bani publici contracte de 30 milioane euro pentru diverse lucrari de amenajari funciare. Si unde, surpriza, dupa cateva luni, pe 19 decembrie 2011, A.G.A. a ales-o administrator tocmai pe… Flavia Mihaela Lupu. Pe care, probabil, talentul de artist plastic a recomandat-o pentru gestionarea contractelor cu statul privind constructia de hidrocentrale!

author avatar
Toni Matei
3.001 afisari

3 COMENTARII

  1. Chiar ca nu mai am cuvinte. Oricum este un jaf si un banditism, iesit din comun in tara asta. Se fura zecile de milioane de euro asa grupa mare, fara a avea rusine, respect nimic, nimic. Ce e trist ca ne imprumutam de la FMI, care ne va ……. peste tot si cu va vrea. Da vorba nebunului de Patapievici „am stat la toti si turci si rusi si etc cu gura cascata” cine a citit stie la ce ma refer.

  2. Domnule Tache, mă mir că nu ați înțeles mesajul afacerii. Este vorba de noul curent, ”liberalismul în pictură”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger