AcasăNewsE scandalos ce se întâmplă la graniță zilele acestea. Cum sunt umiliți...

E scandalos ce se întâmplă la graniță zilele acestea. Cum sunt umiliți medicii de românii carantinaţi

granitaUE la pune FRÂNĂ americanilor care vor să vină pe Bătrânul Continent. Se ÎNCHID GRANIŢELE Europei!

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat că din numărul total al persoanelor care au intrat în România sâmbătă și duminică, aproximativ 16.000 intră în carantină deoarece nu sunt vaccinate.

Dar ceea ce se întâmplă la graniță este halucinant! Medicii care fac triajul epidemiologic sunt de multe ori înjuraţi şi scuipaţi de cei care sunt carantinați, potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică Arad.

Ba mai mult, scandalul este aplanat doar cu ajutorul jandarmilor, mai spune şeful DSP Arad, Horea Timiş.

„Se întâmplă mai ales la triaj, când se cer documente şi se face decizia de carantinare, mulţi dintre cetăţenii noştri nu sunt de acord cu decizia carantinării, cu regulile actuale şi de multe ori se manifestă şi ostil faţă de cadrele medicale.

Românii nevaccinați sunt recalcitranți

Dar avem suportul jandarmilor, poliţiştilor de la frontieră şi nu au fost situaţii care au scăpat de sub control, dar a fost acea presiune asupra medicilor”, a spus şeful DSP Arad, Horea Timiş, luni, la Antena 3.

Acesta a mărturisit că aceste lucruri se întâmplă zilnic, pe fiecare tură. „Nu sunt lucruri izolate, este şi o normalitate să spun, deja. Dar facem faţă, e momentul de vârf înainte de sărbători. În general, cei care reacţionează aşa sunt persoane nevaccinate care nu sunt de acord cu vaccinarea şi nici cu condiţiile restrictive care se impun persoanelor care intră în România.”, a precizat șeful DSP Arad.

author avatar
Andreea Vlad
418 afisari

4 COMENTARII

  1. Merită! medici și jandarmi atîta vreme cît iau parte la circul Covid.
    Cînd au desființat armata spuneau că au făcut o jmecheria înființînd jandarmeria cu 70 de mii de soldați. Că de fspt aceștia vor face instrucție militară, de ordinea publică se va ocupa poliția cum s-a ocupat pînă atunci. De mai bine de 15 ani se vede că de fapt ne-au păcălit; am rămas fără armată iar jandarmeria nu este decît un alt organ de opresiune în mâna celor ce conduc. Precum cățeii din Ferma Animalelor jandarmii au fost crescuți de porci pentru a fi folosiți împotriva noastră.

    • Taci ba boule Foarte bine ca au scos armata! Organul de represiune numit jandarmerie a existat de pe vremea domniilor organice. Cum crezi ca s-a facut unirea?

      • Regulament Organic…muscali (nu numai URSS dar şi Imperiul Țarist a avut conducere nerusă)…dacă asta-i originea jandarmeriei…anonimule, paşolna turbinca!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger