AcasăNewsE razboi: Ciutacu, atacat deja de o jurnalista de la Romania TV

E razboi: Ciutacu, atacat deja de o jurnalista de la Romania TV

Abia ce a apucat sa anunte ca se transfera la Romania Tv, ca Victor Ciutacu s-a si trezit atacat de o colega de la noul loc de munca. Sorina Matei arunca vorbe grele la adresa fostului jurnalist de la Antena 3.

Imediat ce a aflat ca va lucra alaturi de Ciutacu, la Romania TV, Matei a avut o reactie acida, pe blogul sau. Ziarista il numeste pe Ciutacu ”jeg uman”, „mahalagiu” si „fustangiu”. „Cred ca pe lumea asta exista oameni si jeguri umane. Individul Ciutacu este, in opinia mea si fara pic de indoiala, un jeg uman. Un om care se tranzactioneaza la nesfarsit pentru un pumn de bani ca sa injure pe unul sau pe altul, in functie de cine ofera mai mult, nu are ce cauta in breasla asta. Un individ care pupa in fund infractorii, lumea crimei organizate, pune puscariabilii pe piedesal si ii ridica in slavi cu gura plina, non stop la televizor, nu se poate numi jurnalist. Se poate numi cel putin.. .prietenul lor”, a scris jurnalista Romania TV, marti, pe blogul sau.

„Un posesor de orificii si atat, dar care n-a facut o zi de teren in viata lui, nu are respect pentru meserie, pentru valori si principii, si care mai si suge bani de la institutii ale statului ( vezi cazul APAPS) – dar si din alte afaceri, nu poate fi „om de presa”. Poate fi cel putin un oportunist. In ultimii 5 ani, acest personaj a aruncat cu atatea tone de noroi, mizerie, rahat si laturi in oricine i-a stat in cale, in oricine i-a afectat interesele penale si financiare pana la urma, incat numele lui mie imi provoaca sila. Pentru jegurile umane gen Ciutacu nu conteaza niciodata adevarul. Si nici unul din fundamentele esentiale ale vietii: acela de „a fi cinstit si corect”. Omul e construit sa fie o hazna”, continua Sorina Matei tirul vorbelor dure la adresa lui Ciutacu, conform sursei citate.

„Un mahalagiu si fustangiu de cea mai joasa speta care a avut grave probleme cu Justitia, un „tonomat in euro” cum perfect si absolut corect i-a spus presedintele Basescu (stie Ciutacu de ce), un posesor de legitimatie de presa care-si transforma spaga in brand personal, in presa asta, in viata asta, pe lumea asta, nu poate da lectii nimanui”, mai spune Matei pe blogul sau.

Ciutacu: Eu n-am chef de mahala, desi-s al dracu’ de talentat si la asta. Da’ ma pot adresa judecatoriei

Replica lui Ciutacu nu s-a lasat asteptata: „Ma lasa rece parerea Sorinei. O stiu, n-am nici o surpriza. Intotdeauna am militat pentru libertatea de expresie si de acţiune. Sorina le foloseste din plin. Si bine face. Daca politica postului permite libertaţile astea, cu atat mai bine din punctul meu de vedere. Libertatea de exprimare trebuie corelata cu responsabilitatea. Cand il faci pe unul spagar si fustangiu, poţi sa te astepţi ca s-ar putea sa te coste. (…) Eu n-am chef de mahala, desi-s al dracu’ de talentat si la asta. Da’ ma pot adresa judecatoriei. Ceea ce nu-i deloc exclus sa se intample”, a spus jurnalistul, potrivit EVZ.

Transferul lui Ciutacu la Romania TV vine pe fondul unui razboi rece intre cele doua televiziuni, care in ultima perioada s-au acuzat reciproc ca isi fura stirile.

Citeste si: Lovitura pentru trustul Intact! A demisionat si pleaca la Romania TV!

author avatar
eNational
1.495 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger