AcasăNewsE oficial! Se face Untold si la mare

E oficial! Se face Untold si la mare

Se va chema Nerversea si se vrea a fi cel mai mare festival pe plaja de la Malul Marii Negre. Organizatorii Untold si Primaria Constanta tocmai au batut palma pentru evenimentul ce-si propune sa stranga peste 150.000 de participanti. Pentru organizarea primei editii a festivalului Neversea este estimat un buget de aproximativ 5 milioane de euro.

Iata tot ce trebuie sa stii despre cel mai tare festival pe plasa din Europa:

Neversea isi va deschide portile, pentru prima data, in perioada 7 – 9 iulie 2017

Sunt asteptati peste 100 de artisti internationali de top, printre care nume ce au facut senzatie la Untold

Drumul spre insula misterioasa, unde timpul sta in loc, va incepe pe plaja NEVERSEA, in zona Faleza Nord din Constanta, aceasta fiind una dintre cele mai mari plaje de pe litoralul romanesc, masurand peste 200.000 de metri patrati

Timp de trei zile, cele sapte scene amplasate pe tarmul marii ii vor ajuta pe cei peste 150.000 participanti sa redescopere diversitatea muzicala si magia naturala a Marii Negre

Pretul final al unui abonament la festival va fi de 420 de lei, plus taxe, iar cei care se inregistreaza pe www.neversea.com vor avea sansa sa cumpere unul dintre primele 5.000 de abonamente la pretul promotional de 200 de lei, plus taxe. Abonamentele VIP vor fi disponibile de la 600 de lei, plus taxe. Prima runda de abonamente va fi disponibila incepand de miercuri, 12 aprilie, de la ora 18.00.

Povestea Neversea

Potrivit „legendei” Neversea, undeva in apele Marii Negre exista o insula misterioasa, unde timpul sta in loc. Generatii de temerari au incercat sa o gaseasca inca de mii de ani incoace, insa fara sorti de izbanda. O profetie milenara spune ca cei care vor naviga cu o Arca fermecata spre plajele insulei isi vor putea trai tineretea fara batranete. Din reflexia lunii pline, in apa linistita a marii s-a ridicat o fiinta milenara, Yana, protectoarea marilor. Se spune despre Yana ca ea ar fi fost prima care a trecut prin portal catre Neversea, cu mii de ani in urma si ca este singura care ii poate calauzi pe oameni, catre deschiderea portalului spre locul unde nisipul din clepsidra timpului nu-si pune amprenta asupra vietii.

author avatar
Nicole Ionescu