AcasăNewsE oficial: Oprescu, candidat independent sustinut de USL la Primaria Capitalei

E oficial: Oprescu, candidat independent sustinut de USL la Primaria Capitalei

Candidatura lui Sorin Oprescu este la fel de “sigura” ca si independenta sa politica

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost anuntat, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta de co-presedintii USL Crin Antonescu si Victor Ponta, drept „candidat independent in parteneriat cu USL” la Primaria Generala a Bucurestiului la alegerile locale din 2012.

Formula convenită de liderii USL si Sorin Oprescu este „candidat independent in parteneriat cu USL”.

Oprescu sustine candidatii USL la sectoare, dar nu se implica in nicio desemnare

„Da, am sa depun candidatura la alegerile viitoare, asa cum spune domnul presedinte Ponta, in calitate de independent sprijinit de USL si sprijinit de toti bucurestenii pentru ca sunt convins ca bucurestenii vor analiza in clipele acelea foarte bine ceea ce s-a facut si se face pentru Bucuresti”, a afirmat Oprescu.

Potrivit acestuia, sprijinul USL „vine ca o paltforma care poate sa indeparteze din ce in ce mai mult hotararea politica, de cele mai multe ori aberanta, din administratie”.

El a adaugat ca parteneriatul cu USL este unul „moral” si ca la obiectivele principale prezentate pentru un nou mandat in fruntea Bucurestiului se vor alatura si o serie de propuneri ale PSD si PNL, menite „sa completeze parteneriatul”.

Sorin Oprescu, a declarat ca ii va sustine pe candidatii USL la primariile de sector si la consilii, insa nu se va implica in nicio desemnare.

197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger