Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » E oficial: Meleşcanu şi cei trei membri ALDE propuşi de Dăncilă miniştri, daţi afară din partid

E oficial: Meleşcanu şi cei trei membri ALDE propuşi de Dăncilă miniştri, daţi afară din partid

Autor:

O şedintă a conducerii Partidului Alianța Liberalilor și Democraților a oficializat ”pierderea calităţii de membru” în cazul lui Teodor Meleşcanu, recent votat al doilea om în stat, doar că fără susţinerea ALDE, ci doar a PSD-ului, precum şi a celor trei reprezentanţi ai partidului lui Tăriceanu care, în această calitate, au fost de acord să fie nominalizaţi miniştri în Executivul Dăncilă.

 

tariceanu 1 1 E oficial: Meleşcanu şi cei trei membri ALDE propuşi de Dăncilă miniştri, daţi afară din partidEste vorba despre Graţiela Leocadia Gavrilescu (propusă ministru al Mediului), Ion Cupă (propus ministru al Energiei) şi Alexandru Ştefan Băişanu (propus ministru pentru relaţia cu Parlamentul). Decizia luată vineri în cadrul Biroului Politic Executiv al ALDE a fost făcută publică printr-un comunicat – în care se dau şi detalii de natură tehnică, referitor la hotărârea în cauză. Şi anume că s-a luat în baza statutului formaţiunii, ce prevede următorul aspect: ”Calitatea de membru ALDE se pierde prin aderarea la sau susţinerea publică a unui alt partid sau a unei alte doctrine politice, cu excepţia partidului sau partidelor cu care ALDE se află în alianţă politică sau electorală”.

În acelaşi comunicat se mai subliniază şi faptul că, urmare a deciziei în cauză, ”secretariatul general ALDE va proceda la radierea din baza de date centrală a ALDE a Graţielei Leocadia Gavrilescu, a lui Teodor Meleşcanu, Ion Cupă şi a lui Alexandru Ştefan Băişanu”.

E de menţionat faptul că, deja de zilele trecute, când se vorbea tot mai insistent despre o excludere a sa din ALDE, fostul ministru Meleşcanu declara că se va adresa instanţei.

loading...

1 Comentariu la E oficial: Meleşcanu şi cei trei membri ALDE propuşi de Dăncilă miniştri, daţi afară din partid

  1. Anonymous

    Foarte bine dar e greu sa dai toti tradatorii afara , raman toate partidele fara membri….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-09-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!