AcasăNewsE oficial. In ce orase va ajunge Papa Francisc, in timpul vizitei...

E oficial. In ce orase va ajunge Papa Francisc, in timpul vizitei din Romania

Peste doar cateva luni, Sanctitatea Sa Papa Francisc va pasi pentru prima oara pe pamant romanesc.

Vizita Apostolica in Romania va incepe pe 31 mai si va dura trei zile, pana pe 2 iunie. Papa Francisc se va afla in Capitala, dar va ajunge si in orasele Iasi si Blaj. Mai mult, din cate a anuntat vineri Administratia Prezidentiala, liderul Bisericii Catolice urmeaza sa mearga si la Sanctuarul marian de la Sumuleu Ciuc.

Inca nu s-au oferit detalii cu privire la programul de calatorie a Sanctitatii Sale care, iata, raspunde invitatiei presedintelui Iohannis, a autoritatilor romane, dat si a Bisericii Catolice din Romania de a vizita tara noastra. Evenimentul va avea loc la exact doua decenii de la prima vizita in Romania a unui suveran pontif. Papa Ioan Paul al II-lea a venit in Bucuresti in 1999.

author avatar
Cristina Stefan
303 afisari

4 COMENTARII

  1. E un lucru mare romani pt noi chiar dacă suntem 91% ortodoxi.Rasaritenii sunt majoritari catolici iar ei cred ca Papa e succesorul Sf. Petru care era cel mai bun prieten al Lui Iisus. Deci pentru ei Papa e un sfânt iar unde ajunge el sfințește totul. Din cauza asta spun ca e un lucru mare pt noi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger