AcasăNewsE OFICIAL! Gigi Becali va iesi din inchisoare

E OFICIAL! Gigi Becali va iesi din inchisoare

Conducerea Penitenciarului Poarta Alba, in care este incarcerat Gigi Becali, a acceptat ca afaceristul sa-si efectueze pedeapsa intr-un regim deschis.

Profitand de mana intinsa de Gica Hagi, Gigi Becali va indeplini rolul de consilier pe probleme de fotbal la Viitorul Constanta, clubul detinut de fostul mare international.

Pavel Peniu, presedintele clubului Viitorul Constanta, a recunoscut, pentru fanatik.ro, ca gruparea de la malul marii a facut o cerere pentru inregimentarea lui Gigi Becali, iar reprezentantii Penitenciarului Poarta Alba si-au dat acceptul.
Totusi, acestia au conditionat eliberarea lui Gigi Becali prin solicitarea ca Viitorul Constanta sa angajeze si alti detinuti. Toti vor avea salarii.

Astfel, Gigi Becali va fi liber in fiecare zi, intre orele 08.00 si 17.00, urmand sa-si petreaca dupa gratii doar serile si noptile. Becali va merge la biroul pregatit de clubul Viitorul insotit de un angajat al Penitenciarului, dar acesta nu va sta langa Becali ci doar va reveni seara, pentru a-l duce pe afacerit inapoi in Penitenciar.

Sursa amintita precizeaza ca Becali se va ocupa cu plata salariilor catre jucatorii de la Viitorul, cu negocierea contractelor, dar si cu achizitionarea de noi fotbalisti.

Fericit de vestea primita, Becali le-a transmis apropiatilor ca va achita din banii lui toate cheltuielile avute de Viitorul Constanta in perioada in care el activeaza la gruparea respectiva. De asemenea, din respect pentru mana intinsa de Gica Hagi i-a promis acestuia achizitionarea unor fotbalisti cu nume pentru ca Viitorul sa devina o echipa cu pretentii.

CITESTE SI:

Gigi Becali, acuze dure: “Cineva vrea sa ma distruga!”

SOCANT: Gigi Becali poate paraliza, are dureri insuportabile la coloana!

Fata cea mare a lui Gigi Becali cere eliberarea tatalui sau din inchisoare

author avatar
Cristi Ionita
293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger