AcasăNewsE oficial: Gigi Becali iese din inchisoare!

E oficial: Gigi Becali iese din inchisoare!

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, are sanse mari sa scape cat de curand de regimul de detentie.

Becali este incarcerat de aproape un an, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN-ul, si a facut numeroase solicitari de a se elibera pentru a se opera sau de a fi gratiat.

Desi toate solicitarile i-au fost refuzate pana acum, Becali a primit, luni dimineata, o veste excelenta. Conform Dolce Sport, patronul Stelei a primit permisiunea de a munci in afara penitenciarului, astfel ca Becali are posibilitatea sa stea 8-9 ore zilnic in libertate.

Becali a primit o functie onorifica in cadrul clubului de fotbal Viitorul Constanta, urmand sa activeze la echipa finantata de nasul sau, Gheorghe Hagi.

In plus, Miron Cozma arunca bomba sustinand, conform romaniatv.net, ca Gigi Becali va fi gratiat pana pe 25 mai, respectiv pana la alegerile europarlamentare. Cozma se bazeaza pe un scenariu conform caruia Traian Basescu vrea sa-l gratieze pe Becali pentru ca Elena Basescu sa castige la capitolul imagine din aceasta mutare si sa aiba un mai mare succes la alegerile europarlamentare, in batalia pentru unul dintre cele 32 de posturi de reprezentanti ai Romaniei la Parlamentul European.

author avatar
Cristi Ionita
2.200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger