AcasăNewsE oficial: Auchan a cumparat hipermarketurile Real din Europa Centrala si de...

E oficial: Auchan a cumparat hipermarketurile Real din Europa Centrala si de Est, inclusiv pe cele din Romania

Auchan a preluat hipermarketurile Real

Grupul Auchan a anuntat, vineri, ca a cumparat de la Metro hipermarketurile Real din Europa Centrala si de Est, inclusiv pe cele din Romania, pentru 1,1 miliarde de euro.

Auchan a preluat hipermarketurile Real

„Grupul Auchan va prelua activitatile operationale si activele imobiliare corespondente ale filialelor Metro Group in Polonia, in Romania, in Rusia si in Ucraina. Aceasta operatiune mai necesita obtinerea aprobarii din partea autoritatilor competente ale concurentei din fiecare tara vizata si va fi finalizata, sub aceasta rezerva, in 2013.Pe viitor, hipermarketurile Real din Europa Centrala si de Est vor functiona sub marca Auchan”, se arata intr-un comunicat de presa al grupului Auchan.

Vanzarea hipermarketurilor Real Europa de Est catre Grupul Auchan vizeaza 91 de hipermarketuri Real in Polonia, Rusia, Romania si Ucraina, precum si 13 galerii comerciale in Rusia si Romania. In aceste 4 tari, Real a realizat o cifra de afaceri de peste 2,6 miliarde de euro fara taxe in 2011, si are 20 000 de angajati. Auchan, la randul sau, numara 98 de hipermarketuri si peste 65 000 de colaboratori in aceste patru tari, potrivit reprezentantilor companiei citate.

author avatar
eNational
356 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger