AcasăNewsE groasa la Steaua, s-a enervat Gigi!

E groasa la Steaua, s-a enervat Gigi!

Ultimatum pentru Dica, MM Stoica si toti jucatorii din lot

Inca un derby cu CFR Cluj fara victorie. Steaua lui Dica nu convinge si, cel mai rau, jocul echipei a-nceput sa-l scoata din sarite pe Gigi Becali. Bani aruncati pe fereastra, asa se vad, privite din afara, investitiile machidonului, milioane de euro investite in niste transferuri ce-n veci nu vor deveni profitabile.

Ultimatum pentru Dica MM Stoica si toti jucatorii din lot

Si nici n-au cum cu un asemenea staff tehnic ce pare depasit de situatie. Nicolae Dica incepe si termina orice conferinta de presa cu expresia „nu-mi explic cum…”, semn ca multe etape in devenirea sa ca antrenor de fotbal au fost arse in momentul instalarii pe banca Stelei. Jucatorii nu-l respecta, patronul ii face tactica la cafeaua de dimineata, adversarii nu se tem de el, asa se prezinta, in 2018, tehnicianul celei mai galonate echipe din istoria Romaniei.

27 octombrie, dar poate chiar mai devreme

Cel putin la nivel declarativ, soarta lui Nicolae Dica va fi hotarata la finalul lunii octombrie. Gigi Becali anunta ca urmatoarele cinci meciuri sunt decisive pentru toata echipa, de la manager si pana la ultimul jucator din lot! „Nu avem energie, putere. Daca echipa nu e pregatita, e vina tuturor. Nu stiu, sa faca MM, sa faca Dica, sa faca preparatorii ceva! Eu sunt doctor?! Nu pot face asta. L-am intrebat pe MM care e situatia, mi-a zis ca avem cel mai bun preparator din toata Europa. Ce sa fac? Sa-i dau afara pe toti? Si pe Dica, si pe MM, si pe toti? Dupa 13 etape o sa constat eu, fac evaluare! O sa vedeti voi, ma interesez, iau legatura cu oamenii! Toti au o vina, si Dica, si MM Stoica!”.

Tunurile pe jucatori si nicio vedeta iertata, asa a aratat discursul latifundiarului dupa 1-1 cu CFR, la Cluj: „N-am condus noi 1-0, ei ne-au facut cadou golul. Filip a dat sapte pase la adversar, Nedelcu… In viata mea n-am vazut asa fotbal slab. Si-a revenit Florinel Coman? Daca esti fotbalist, dai gol de acolo. Le dau 10-15.000 de euro la jucatorii astia, nu-mi vine sa cred. Ai 22 de ani, 23 de ani, mingea e la tine si tu, Nedelcule, astepti sa vina adversarul. Ce faci, dormi? Terenul de fotbal nu e dormitor”.

In conditiile date, instalarea lui Edi Iordanescu pe banca vicecampioanei prinde tot mai mult contur, tratativele cu Gigi Becali fiind aproape finalizate. Omul de afaceri i-a promis mana liber fostului principal al rivalei CFR, iar acesta la randul lui a garantat indeplinirea obiectivelor cu actualul lot de jucatori.

Conceicao a prins glas

Intrat in istoria rusinoasa a fotbalului romanesc prin eliminarea in fata amatorilor de la Dudelange, Toni Conceicao dovedeste ca are obrazul mai groz decat ne-am fi asteptat. Dupa 1-1 cu Steaua pe teren propriu, „principalul” campioanei si-a permis sa ia peste picior presa, pe motiv ca nu-i sunt apreciate meritele. De parca ar avea vreunul…

„E normal ca in Romania sa se vorbeasca despre demitere. Eu am muncit mult la Cluj, am adus trofee, am castigat titluri. Am venit intr-o situatie foarte dificila, cu meciuri din trei in trei zile, cu o multime de accidentati… Aici, in Romania, de dimineata pana seara se vorbeste despre demitere. Eu vreau doar rezultate. Restul e folclor”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
263 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nenea Gigi e ca la stâna, bate saua tare sa priceaoa magarul sa necheze iapa se aduna cainii si tin si oile de lana. Deci fi atent nenea Gigi odata zic. Iei cate un jucator pe an de trei ori mai bun si mai scump ca alti 3 in investiție il tii 3 ani, ma intelegi, sa creasca valoare il vinzi si iei altul de 3 x mai scump si tot asa…. o sa capeti putere si intri in LC. Acolo o sa poti face fotbal.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger