AcasăNewsE anchetă la Buzău! Un polițist prins la prostituate s-a ales cu...

E anchetă la Buzău! Un polițist prins la prostituate s-a ales cu dosar penal

politistE anchetă la Buzău! Un polițist prins la prostituate s-a ales cu dosar penal

Un polițist din Buzău a profitat de uniformă, ca să meargă gratis la prostituate. Agentul se afla sub influența drogurilor, potrivit anchetatorilor.

Totul s-a aflat după ce tânăra la care a mers polițistul pentru a întreține relații sexuale a sunat la 112. Agentul era îmbrăcat în uniformă, deși se afla în timpul liber. Acesta era însoţit de un prieten care s-a recomandat și el a fi poliţist.

Acesta a refuzat să plătească pentru „serviciile” primite, iar femeia și-a chemat în ajutor doi prieteni. Speriată de scandalul iscat, ea a sunat la 112 și a cerut ajutorul colegilor polițistului.

Polițistul era drogat

Polițistul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv.

Acum la Inspectoratul Județean de Poliție Buzău este o anchetă internă în ceea ce îl privește pe polițist, iar prietenul lui, tânărul de 19 ani este cercetat pentru uzurparea de calități oficiale.

Polițistul în vârstă de 36 de ani locuiește în Râmnicu Sărat și lucrează la o secţie de poliţie rurală. După ce a ieșit din tură, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, acesta a mers îmbrăcat în uniforma de serviciu la Buzău, la domiciliul unei tinere de 19 ani pentru a întreține relații sexuale contra cost.

author avatar
Andreea Vlad
530 afisari

2 COMENTARII

  1. Cum adica era in timpul liber,ca smecherul de sef al politiei capitalei zicea azi dimineata,sa-i mai dea o mana de ajutor criminalului care a nenorocit doua fetite pe trecerea de pietoni ca,citez,politisti isunt permanent in serviciu. Chiar si cand merg la curve ? sau doar cand omoara oameni nevinovati de tembeli ce sunt, zi bai talane ! Ce daca a nenorocit doua fiinte,era in serviciu domne,deci le-a nenorocit in interes de serviciu.Sa va futem in gura dela cel mai Cocotat pana la ultimul tablagiu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger