AcasăNewsDurere si revolta: Colegii lui Alexandru Stefan, elevul ucis la Targoviste, au...

Durere si revolta: Colegii lui Alexandru Stefan, elevul ucis la Targoviste, au iesit in strada- VIDEO

Colegii lui Alexandru Stefan au iesit, marti, in fata Prefecturii din Targoviste, pentru a-si manifesta durerea si in acelasi timp revolta fata de felul in care a sfarsit elevul ucis cu o zi inainte, in drum spre liceu.

Chiar daca sunt puternic afectati de ce s-a intamplat luni pe o strada din centrul orasului lor, copiii, dar si profesorii si simplii trecatori adunati in fata Prefecturii au manifestat  pasnic, cu gandul la adolescentul care a murit la doar 15 ani, injunghiat in plina strada.

Elevii care invata la Colegiul Economic Ion Ghica din Targoviste sunt distrusi de pierderea colegului lor, despre care toti spuneau ca e un copil linistit. Alexandru mergea cu cativa colegi la scoala, cand a fost ucis cu o lovitura de cutit de un tanar din Razvad.

Copiii, profesorii, dar si trecatorii care s-au alaturat demonstratiei tacerii au vrut sa atraga atentia autoritatilor asupra acestui caz, cerand mai multa vigilenta din partea oamenilor legii, si o mai atenta supraveghere a strazilor, pentru ca astfel de tragedii sa fie evitate, potrivit incomod-media.ro.

[youtube]734yQPFNvyg[/youtube]

1.627 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger