AcasăNewsDurere imensa pentru Marius Teicu. Isi conduce fiica pe ultimul drum: A...

Durere imensa pentru Marius Teicu. Isi conduce fiica pe ultimul drum: A fost un copil extraordinar!

E ziua grelei despartiri si cea mai neagra vineri din viata lui Marius Teicu, un parinte vlaguit de durerea pierderii unicului copil, Patricia, pe care familia se pregateste sa o conduca pe ultimul ei drum pe pamant.

Tanara va fi inmormantata la Cimitirul Izvoru Nou din Capitala, la cateva zile dupa ce a capitulat in fata suferintei provocate de leucemie, o boala ce s-a dovedit nemiloasa in cazul ei, in ciuda faptului ca, timp de doi ani, a incercat tot ce s-a putut pentru a se face bine.

Parintele sau, compozitorul Marius Teicu, a povestit, printre lacrimi, ca, pana in ultimele momente din viata, tanara nu a fost parasita de optimismul ce o caracteriza, si ca a incercat, la randul ei, sa ii ajute, cu o vorba buna, pe ceilalti oameni aflati, ca si ea, pe un pat de spital. „S-a luptat pana in ultima clipa cu optimism si la un moment dat s-a uitat la noi si a spus ‘nu mai pot, nu mai pot, ce sa fac?!’. (…) A facut stop cardiac, a fost un copil extraordinar, care cauta sa mobilizeze pe toti, a avut discutii cu toti bolnavii (…) si cu o dorinta de viata extraordinara”, a povestit, printre lacrimi, cunoscutul compozitor, la Antena3.

Patricia Teicu Radulescu a capitulat in fata suferintei la doar 41 de ani. Tanara e mama unei fetite si a unui baietel.

sursa foto: captura Antena3

author avatar
Cristina Stefan
419 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger