AcasăNewsDupa sapte luni de inchisoare, Alina Bica se intoarce la munca

Dupa sapte luni de inchisoare, Alina Bica se intoarce la munca

Alina Bica, fosta sefa DIICOT, a scapat de curand de arestul la domiciliu si a anuntat ca are planuri mari.

Dupa sapte luni petrecute in arest preventiv sau in arest la domiciliu, Alina Bica are posibilitatea sa o ia, din nou, de la capat. Nu se stie pentru cat timp, pentru ca are un dosar pe rol, dar cert este ca, incepand de luni, fosta sefa DIICOT are posibilitatea sa munceasca.

„Nu ma voi intoarce in procuratura, Doamne fereste! Nu as mai putea sa fiu niciodata obiectiva. Voi profesa tot in domeniul juridic, dar nu la stat”, a anuntat Alina Bica.

Fosta sefa DIICOT recunoaste ca „am ajuns intr-un loc pentru care nu eram pregatita”, vizavi de experienta petrecuta in arest preventiv. De asemenea, Alina Bica sustine ca i se pare normal ca dosarele „Bica”, „Bica 1” si „Bica 2” au fost reunite intr-unul singur.

Alina Bica este judecata pentru luare de mita (doua fapte), abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit (doua fapte) si favorizarea faptuitorului (doua fapte).

Totusi, Alina Bica sustine ca singurul lucru pe care si-l mai doreste este ca „sa merg strada fara sa intoarca lumea capul dupa mine”.

author avatar
Cristi Ionita
782 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger