AcasăDupa opt ani, cea mai iubita emisiune dispare din grila Pro TV!

Dupa opt ani, cea mai iubita emisiune dispare din grila Pro TV!

Problemele ddin trustul Pro TV sunt din ce in ce mai mare. Dupa ce mai multe vedete au plecat si s-au reorientat catre alte posturi de televiziune, iata ca acum dispar si emisiuni importante care au avut audiente de milioane de telespectatori.

Se pare ca emisiunea “Dansez pentru tine” a ajuns la final dupa 14 editii.  Potrivit Libertatea, sefii PRO TV au oprit finantarile asa ca emisiunea care a adus audiente uriase nu se mai face.

“Pe vremea asta trebuiau alocati banii pentru producerea sezonului 15, dar, din cauza lipsei fondurilor, s-a luat decizia ca show-ul sa nu mai fie produs. Emisiunea va fi inlocuita cu o alta productie, probabil una fara nume mari, cu angajati din PRO, realizata, fireste, cu cheltuieli minime. Ne-am luat adio de la «Dansez»…”, au povestit surse din televiziune pentru sursa citata.

Inca dinainte ca PRO TV sa renunte la emisiune, circula zvonul ca Stefan Banica jr urma sa se desparta de emisiunea pe care o prezenta alaturi de frumoasa Iulia Vantur. Partenera sa de scena s-a orientat deja catre alte domenii, mai ales ca a fost implicata si intr-o productie de la Bollywood.

author avatar
Andra Nesu