AcasăNewsDupă iphone și ipad, Apple plănuiește să dea lovitura cu un nou...

După iphone și ipad, Apple plănuiește să dea lovitura cu un nou proiect

Chiar dacă dinspre Apple nu s-a adus vorba despre acest lucru, s-a aflat că următorul proiect de anvergură pe care mizează gigantul – după iphone și ipad – ar putea fi un sistem de operare pentru sănătate.

Se are în vedere posibilitatea ca, la un moment dat, Apple să decidă să-și integreze numeroasele inițiative în sfera sănătății într-un soi de serviciu de monitorizare, conform forbes.com.

Luând în considerare preocupările tot mai evidente pe care compania le-a avut în domeniul sănătății, în ultimii ani, se poate intui că producătorul american are în vedere inclusiv dezvoltarea unui sistem de operare care să vizeze sfera sănătății.

„Totul ar pleca, conform analiştilor, de la aplicaţia Health, pe care Apple o foloseşte deja pe dispozitivele sale mobile şi care permite utilizatorilor să vadă informaţii despre activităţile sportive şi diverşi parametrii medicali”, potrivit news.ro. Aceeași sursă menționează că accentul în cazul acestui proiect ar cădea pe date. În ideea că „sistemul de operare pentru sănătate al Apple ar aduna aceste date, colectate de la dispozitivele mobile şi diverse alte produse de IoT din zona wellness-ului, cu scopul integrării în sistemele de sănătate”.

author avatar
Andrei Coman
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger