AcasăNewsDupă ce a terminat cu medicii, Emanuel Ungureanu se bate cu masonii

După ce a terminat cu medicii, Emanuel Ungureanu se bate cu masonii

Emanuel Ungureanu vede roboți cu ultraviolete care fug după coronavirus

Că parlamentarii României au nevoie de un consult psihiatric nu mai miră pe nimeni. Dar unii au nevoie şi de tratament. Un astfel de exemplu ar putea fi intervenția, de ieri, a deputatului USR Emanuel Ungureanu care a susțint de la microfonul din Casa Poporului că, în criza care s-a iscat din cauza coronavirusului, societăți secrete vor să vândă roboți cu raze ultraviolete anti-virusul ucigaș.

Emanuel Ungureanu vede roboți cu ultraviolete care fug după coronavirus

”Masoni încearcă să vândă Ministerului Sănătății roboți cu raze ultraviolete anti-coronavirus care ar preveni epidemia. Au început să vină pe la minister niște persoane care prezintă tot felul de roboți cu raze ultraviolete, au început ca în cazul gripei aviare folosindu-se de acest moment de criză să apară tot felul de speculanți, tot felul de pseudo-masoni care-și arată insignele. Avertizez public, Ministerul Sănătății să oprească de la poartă aceste persoane care au venit și care prezintă aparatura de sute de mii de euro și propun în pliantele de promovare inclusiv sursa de finanțare. Îi rog foarte mult să nu-și bată joc de situația în care ne aflăm acum”, a fost dicursul alarmant al deputatului USR Emanuel Ungureanu. Parlamentarul are un  salariu imens dar nu este responsabil pentru ce declară, conform legii.

author avatar
Ramona Feraru
1.157 afisari

1 COMENTARIU

  1. Si ce sa inteleg din articolul dvs.? Ca nu are dreptate? Are si o stiti si dvs dar cva sau cineva va tine lesa din scurt. Vorba cuiva…libertatea presei

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger