AcasăNewsDupa canicula, vin vijeliile. Informare meteo de vreme instabila, de joi dupa-amiaza!

Dupa canicula, vin vijeliile. Informare meteo de vreme instabila, de joi dupa-amiaza!

Dupa cateva zile cu o caldura foarte mare, meteorologii au anuntat, pentru dupa-amiaza zilei de joi si pentru intreg parcursul zilei de vineri, ca vremea va deveni instabila in mare parte din tara.

Asadar, de joi de la ora 17 incepand, in noaptea de joi spre vineri, indeosebi in centrul, in nord-estul Romaniei, dar si in zonele montane si de deal vremea va fi instabila, cu episoade de ploi si intensificari de scurta durata ale vantului.

Si pe parcursul zilei de vineri, pana la ora 23, cand expira informarea meteo, se vor semnala astfel de fenomene, cu mentiunea ca ploile se vor extinde spre majoritatea zonelor tarii, pana vor cuprinde si sudul, estul si centrul tarii.

Specialistii ANM precizeaza ca vor fi ploi in averse, ca e posibil sa nu lipseasca descarcarile electrice, caderile de grindina, dar si vantul cu intensificari ce pot lua aspect de vijelie.

Meteorologii mentioneaza si faptul ca, in acest interval, cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp, iar izolat, indeosebi in Carpatii Orientali si Meridionali, peste 30-35 l/mp.

227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger