AcasăNewsDupa canicula, ploi si vijelii! Ce judete sunt vizate de atentionare!

Dupa canicula, ploi si vijelii! Ce judete sunt vizate de atentionare!

La cateva ore dupa ce au anuntat, prin intermediul unei informari meteo, ca temperaturile vor urca, marti, la 35 de grade in mai multe regiuni din tara, specialistii ANM ne spun ca anumite judete vor avea parte si de ploi insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului.

Este vorba de zona montana a judetelor Prahova si Buzau, regiuni vizate de un COD GALBEN de vreme severa. Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie au anuntat ca, pana la ora 15.45, cand expira atentionarea nowcasting, sunt posibile ploi in aversa, insemnate cantitativ (de peste 20 l/mp), insotite de descarcari electrice si grindina.

Cu exceptia regiunilor aflate sub incidenta avertizarilor nowcasting de vreme schimbatoare, restul tarii se topeste, pur si simplu. Informarea valabila marti si miercuri anunta ca mercurul termometrelor va atinge chiar si 37 de grade, catre finele intervalului amintit.

Atentionare meteo: Temperaturi de peste 37 de grade Celsius in urmatoarele doua zile!

 

475 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger