AcasăNewsDupa Bica si Apostu, procurorii DNA fac perchezitii la deputatul PDL Petru...

Dupa Bica si Apostu, procurorii DNA fac perchezitii la deputatul PDL Petru Calian

Procurorii DNA au descins si la o fabrica din Cluj detinuta de deputatul PDL Petru Calian. Desi unele surse spun ca oamenii legii opereaza perchezitii si la domiciliul parlamentarului, acest amanunt este putin probabil intrucat este necesar acordul Camerei Deputatilor, conform Constitutiei Romaniei.

Petru Calian se afla intr-o emisiune la TVR Cluj cand a descoperit ca procurorii au luat cu asalt sediul firmei SC Modena Prodcom SRL, detinuta de deputatul clujean in asociatie cu sotia sa. Inainte de a parasi de urgenta studioul emisiunii la care lua parte, parlamentarul a apucat sa mentioneze ca nu si-a dat acordul pentru niciun fel de perchezitie si nici nu are cunostinta de un asemenea demers.

Un alt deputat de Cluj Horea Uioreanu (PNL) a explicat ca descinderea de la Petru Calian are legatura cu arestarea primarului Sorin Apostu, totul fiind o “reglare de conturi intre mafia portocalie” din Ardeal. „Practic, se toarna unul pe altul. Are loc o reglare de coturi, in stil mafiot. Tot razboiul de doi ani de zile dintre primarul Sorin Apostu si presedintele Consiliuliui Judetean Cluj, Alin Tise, se vede acum clar si a depasit orice masura”, a explicat Uioreanu.

50 de “jupani” locali, vanduti la DNA pe 16 miliarde de euro

Primarul din Cluj, Sorin Apostu, arestat pentru 29 de zile

Intregul scandal de la Cluj in care sunt implicati mai multe persoane de rang inalt din PDL a inceput in urma cu doua saptamani prin retinerea si perchezitionarea vicepresedintelui Consiliului Judetean, Radu Bica, iar zilele trecute a fost arestat primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu. Toate ilegalitatile pentru care sunt retinuti PDL-istii clujeni au legatura cu infractiunea de luare de mita.

 

author avatar
Ciprian Purice
1.087 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger