AcasăNewsDumnezeu sa te ierte, Tony Blair! Fostul premier, "ucis" de BBC!

Dumnezeu sa te ierte, Tony Blair! Fostul premier, „ucis” de BBC!

Conducerea BBC a inceput sa filmeze necrologul fostului premier Tony Blair, desi aceasta nu a murit inca si e bine, sanatos.

Decizia postului de televiziune a ajuns la urechile presei dupa ce mai multi multi politicieni au fost rugati sa isi “aminteasca” de Tony Blair, “omul care a fost”. “Este de prost gust ce face BBC-ul, si anume sa se pregateasca de moartea lui Blair”, a declarat sub protectia anonimatului un membru al Partidului Laburist. “E un barbat in putere, are doar 58 de ani si sunt sigur ca mai are de trait”, a adaugat aceeasi sursa.

Tony Blair, care a fost primul ministru al Marii Britanii timp de zece ani, nu are probleme majore de sanatate si este cunoscut pentru faptul ca face sport si mananca dietetic. A fost cel mai tanar premier al Angliei din ultimii 200 de ani, dobandind functia cand abia implinise 43 de ani. Blair si sotia lui, Cherie, au patru copii, cel mai mic venind pe lume in anul 2000.

In ciuda discutiilor care au aparut la Londra din pricina necrologului, conducerea BBC a refuzat sa faca vreun comentariu.

author avatar
Alina Creanga
364 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger