AcasăNewsDumitru Sechelariu, transferat la o clinica renumita din Viena

Dumitru Sechelariu, transferat la o clinica renumita din Viena

Fostul primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu, a primit aprobarea medicilor austrieci pentru a fi transferat la o clinica privata din Viena.

Sechelariu a fost externat, duminica dimineata, de la Spitalul de Urgenta Floreasca, si transferat la o renumita clinica din Austria. Acest transfer fusese solicitat cu mai mult timp in urma, insa, din cauza faptului ca starea sa de sanatate era foarte precara a fost necesar ca o prima interventie sa aiba loc in Bucuresti.

Fostul edil a suferit o interventie chirurgicala in urma afectiunilor grave de la coloana, din cauza carora nu s-a mai putut deplasa, fiind astfel operat in Romania. Dupa 24 de ore de coma, si dupa zile intregi in care starea sa de sanatate nu a dat semne de imbunatatire, s-a decis transferul sau la o clinica din Viena, acolo unde politicianul va fi supus unor investigatii amanuntite.

Fostul primar al Bacaului le-a solicitat cadrelor medicale de la Spitalul Floreasca din Capitala sa mentioneze in scris faptul ca nu vor face public diagnosticul bolii sale.

author avatar
Alina Costache
668 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger