AcasăNewsDumitru Sechelariu a murit. Avocata fostului primar: "Starea lui aseara nu parea...

Dumitru Sechelariu a murit. Avocata fostului primar: „Starea lui aseara nu parea sa fie atat de grava”

Vestea mortii lui Sechelariu i-a luat pe surprindere pe apropiatii fostului edil. Avocata acestuia a declarat ca seara trecuta starea acestuia nu parea sa fie atat de grava si ca nu se astepta la un sfarsit atat de brusc.

Sechelariu a murit sambata dimineata, la clinica AKH din Viena. Vizibil socata, avocata fostului primar a declarat ca nu se astepta sa primeasca o asemenea veste tragica. „Din pacate s-a stins in aceasta dimineata, la ora 8.15, ora Romaniei, in spitalul AKH din Viena. Urma sa rezolvam cateva probleme in acest weekend. Starea dumnealui aseara nu parea sa fie atat de grava, dar azi dimineata am fost informata ca s-a intamplat aceasta nenorocire”, a declarat avocata lui Sechelariu, Nicuta Manea Citu, la Romania TV.

Citeste si: Veste soc! Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacaului, a murit intr-un spital din Viena

Sechelariu a vrut sa duca Bacaul in Liga Campionilor!

Familia fostului edil bacauan se pregateste acum de inmormantare, dupa ce in urma cu doar cateva ore sperau sa existe noi metode de tratament pentru Sechelariu. Detaliile privind funeraliile lui Dumitru sechlariu nu au fost inca stabilite. „Nu ne-am revenit inca din soc, urmeaza sa se dea toate detaliile dupa ce se vor organiza toate cele cuviincioase pentru funeraliile dumnealui. Nu ne asteptam la acest lucru acum, nu am fost pregatiti pentru asta, urma sa inceapa anumite tratamente„, a marturisit avocata.

423 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger