AcasăNewsDumitru Dragomir, urmarit penal in dosarul Drepturilor TV

Dumitru Dragomir, urmarit penal in dosarul Drepturilor TV

Dumitru Dragomir este urmarit penal in dosarul Drepturilor tv. Politistii si procurorii au efectuat, luni dimineata, perchezitii la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, dar si la domiciliul fostului presedinte LPF, Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir ar fi intermediat printr-o firma a unui apropiat gasirea unui cumparator al drepturilor TV pentru meciurile din Liga I in perioada 2011-2013. In dosar este implicat si omul de afaceri Mihai Corbu, proprietarul firmei respective. Dumitru Dragomir a fost audiat, tot luni, timp de doua ore la sediul Politiei Capitalei.

„Au venit la ora sase! La mine acasa, la hotel si la Bogdan. Acum am casa plina! Ma uit la televizor si aflu ce se intampla cu mine. Oamenii sunt civilizati, isi fac treaba. E un razboi in care eu sunt la mijloc, de cand ma asteptau dusmanii….Ma doare la palarie, sunt in regula cu toate actele, in orice subiect. L-am vazut pe Corbu de doua ori, iar o data ne-am certat”, a spus Dumitru Dragomir, chiar pe blogul sau, oracoluldelabalcesti.ro.

Mitica Dragomir spune ca nu se teme de anchetatori, pentru ca are acte pentru toate trazanctiile facute in timp ce era presedinte al LPF.

”Exista zi in care sa nu se vorbeasca de mine? Nu exista! Sa fie sanatosi, sa aiba de 1.000 de euro in buzunar, la cate audieri am fost pana acum. O sa ma duc si de aceasta data si asta este. Imi era frica daca as fi furat! Asa, cum sa-mi fie frica? Sotia mea s-a speriat, dar e mai mult indignata. Oamenii s-au purtat profesionist, suntem in Uniunea Europeana, si-au facut treaba. Sa fim noi sanatosi, ca astea trec!”, a spus Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Politistii au facut luni dimineata, 11 perchezitii in Bucuresti si Ilfov, printre care si la sediu LPF. Potrivit oamenilor legii, sunt vizate sapte persoane suspectate de evaziune, delapidare si spalare de bani. Prejudiciul ar fi de trei milioane euro, intr-un dosar privind vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal. Anchetatorii au specificat ca perchezitiile nu vizeaza LPF ci persoane fizice care au savarsit infractiuni de evaziune fiscala, delapidare si spalare de bani.

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger