AcasăNewsDumitru Dragomir, trimis in judecata de procurori

Dumitru Dragomir, trimis in judecata de procurori

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Dumitru Dragomir este acuzat de comiterea mai multor infractiuni precum delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani.

Este vorba de celebrul dosar in care este implicata si firma SC Capital Properties SRL. Dumitru Dragomir este acuzat ca a facut bani din drepturile de televizare a meciurilor din Liga I.

Trei imobile detinute de fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal au fost puse sub sechestru de catre procurori.

Conform procurorilor, Dumitru Dragomir a intervenit pe langa membrii Adunarii Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal sa aprobe incheierea unui contract de mandat cu SC Capital Properties SRL in vederea vanzarii drepturilor de televiziune aferente pachetelor 3, 4, 5, 6, 7, 9.

Dumitru Dragomir este acuzat ca a prejudiciat patrimoniul LPF cu aproape 6 milioane de euro, bani care ajungeau la el dupa ce erau trecuti prin conturile mai multor societati de „tranzit” si prin conturile unor societati comerciale cu comportament tip „fantoma”.

author avatar
Cristi Ionita
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger