AcasăNewsDumitru Dragomir: "Netoiu si Dinel Staicu s-au batut la mine in birou"

Dumitru Dragomir: „Netoiu si Dinel Staicu s-au batut la mine in birou”

Invitat la o cunoscuta emisiune de televiziune, Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a facut o dezvaluire incredibila.

Mitica fost de la Liga a dat publicitatii cateva momente senzationale din perioada in care Gigi Netoiu si Dinel Staicu planuiau sa-si paseze clubul de fotbal Universitatea Craiova de la unul la celalalt.

Netoiu a preluat clubul din Banie in 2000, dar l-a vandut ulterior chiar lui Dinel Staicu. Una dintre rundele negocierilor s-a petrecut intr-o zi de duminica chiar in biroul lui Dumitru Dragomir de la LPF.

Fostul presedinte al Ligii a spus, la Fanatik Show, ca cei doi afaceristi nu se intelegeau in legatura cu mai multe aspecte ale tranzactiei astfel ca, in cele din urma, Staicu l-a amenintat pe Netoiu ca-i va pune o grenada in gura, pentru a-l face sa taca.

In acel moment, lui Netoiu i-a sarit tandara si „i-a tras cateva sute de pumni in cap lui Staicu. Dinel era desfigurat. Ii curgea sange de peste tot! L-au bagat oamenii in cada, sa-l spele cu dusul, si s-a umplut cada de sange. Dar si Dinel a dat cu pumnul, dupa ce s-a ridicat. Si in cele din urma au semnat actele, spre surprinderea mea”.

De remarcat ca atat Gigi Netoiu, cat si Dinel Staicu se afla dupa gratii, pentru comiterea mai multor infractiuni. Chiar si Dumitru Dragomir a ajuns pentru o scurta perioada de timp dupa gratii, la inceputul acestui an.

author avatar
Cristi Ionita
749 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger