AcasăNewsDumitru Dragomir, mahnit de verdictul din Dosarul Transferurilor: "Oamenii aia au facut...

Dumitru Dragomir, mahnit de verdictul din Dosarul Transferurilor: „Oamenii aia au facut mult bine”

Cei opt inculpati din ultramediatizatul Dosar al Transferurilor au fost condamnati la inchisoare cu executare, iar verdictul a provocat un adevarat soc in intreg fotbalul romanesc.

Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Padureanu, George Copos, Gigi Netoiu, Cristi Borcea si Gica Popescu vor ajunge dupa gratii, iar verdictul din Dosarul Transferurilor l-a socat pe Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste  de Fotbal.

Acesta a precizat, pe site-ul sau personal, oracoluldelabalcesti.ro, ca „decizia Curtii de Apel din Dosarul Transferurilor a surprins pe toata lumea si a intristat multi oameni de fotbal. Printre cei mahniti de condamnarile cu executare primite de toti cei acuzati in acest dosar ma aflu si eu. Am convingerea ca oamenii aia au facut mult bine”.

Mitica fost de la Liga sustine ca a colaborat cu cei mai multi dintre inculpatii din Dosarul Transferurilor si este convins ca respectivii au facut mai mult bine decat rau in fotbal si nu meritau sa ajunga dupa gratii.

„Ce a cladit Padureanu la Bistrita nu va mai putea face altcineva. Copos a facut din Rapid o echipa europeana, cu mari investitii personale. Borcea si MM Stoica au facut performanta peste tot pe unde au fost. Uitati-va ce au ajuns Dinamo si Urziceni fara ei. Deci sunt oameni competenti. Netoiu a facut treaba pe unde a fost. E pacat ca un mare sportiv, Gica Popescu, are parte de un asemenea verdict. Fratii Becali au adus in tara bani din care cluburile au trait ani buni” este concluzia lui Dumitru Dragomir.

author avatar
Cristi Ionita
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger