AcasăNewsDumitru Dragomir, la DNA ca martor intr-un dosar "legat de fotbal"

Dumitru Dragomir, la DNA ca martor intr-un dosar „legat de fotbal”

Fostul numar 1 din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a facut miercuri, o vizita la DNA, odata ce i-a fost solicitata prezenta, pentru a da lamuriri intr-o cauza instrumentata de procurori.

„Am fost chemat ca martor, intr-un dosar (de) care n-am voie sa vorbesc (…) legat de fotbal da. Cu oameni noi si vechi”, s-a rezumat sa spuna Dumitru Dragomir, dupa ce a stat pret de cateva ore in sediul DNA.

Chiar daca a dat cateva detalii despre motivele prezentei sale in fata anchetatorilor anticoruptie, Dragomir s-a ferit sa spuna exact despre ce dosar e vorba. „Aici se teme toata lumea – vii martor, poti sa iesi inculpat”, a conchis, mai in gluma, mai in serios, fostul sef de la LPF.

sursa foto: captura video Romania TV

author avatar
Cristina Stefan
164 afisari

3 COMENTARII

  1. Nenea Mitica Corleone bine ca iesi domne… Ca nu face nimeni domne hotel din bani de presedinte de liga. Ca putini au jucat domne da multe divizii au hotel in tara asta domnule.

  2. Lasă, băi, Bujor, decât să fac bani furând România toate lifeless spurcate colonizatoare străine, mai bine să facă un român mai neaoș, ca Mitică Dragomir, hotel. Omul a învârtit afaceri cam toată viața, lasă vrajeala cu Liga. Corporațiile străine externalizeaza profiturile în draciși voi vreți afaceriști români la închisoare. Acolo trebuie să între guvernanții cu rîndul, mereu aceiași, când la Guvern, când în Opoziție, mereu cu țâța vacii numită România în gură. În frunte cu președinții. ĂIA au vândut și trădat România, nu unul ca Mitică Dragomir sau Gică Popescu. ĂIA, responsabili de genocid și migrație fără precedent, mai ceva ca pe timp de război, ăia trebuie să plătească.

  3. Decât să facă bani… toate liftele spurcate, vrui pentru ca să zic. :)) Tastatura lu’ pește.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger