AcasăNewsDumitru Dragomir, in fata procurorilor anticoruptie

Dumitru Dragomir, in fata procurorilor anticoruptie

Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) si-a inceput ziua de miercuri la Pitesti, cu o vizita la sediul teritorial al Directiei Nationale Anticoruptie. E important de mentionat faptul ca Dumitru Dragomir a fost audiat in calitate de martor.

Odata ce a fost chemat de procurori, Dragomir s-a prezentat la audieri. A ales sa nu vina insotit de un aparator legal, si nu a stat mai mult de ora in sediul procurorilor anticoruptie pitesteni, din cate anunta Antena3. Odata ce s-a incheiat audierea sa, inainte sa plece de la DNA Pitesti, actualul presedinte al FC Voluntari a explicat ca are calitatea de martor in respectiva cauza, precizand, insa, ca nu ar sti persoanele despre care a fost intrebat de catre anchetatori. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca omul de fotbal nu a dat detalii despre dosarul in care a fost audiat.

Va reamintim ca, spre finalul lunii februarie, Dragomir a ajuns si in fata procurorilor DIICOT, asemeni altor nume cunoscute din fotbalul autohton, pentru a fi audiat – tot in calitate de martor- in dosarul in care la momentul respectiv s-a anuntat ca se ancheteaza posibila deturnare a unor fonduri FIFA.

132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger