AcasăNewsDumitru Dragomir e sigur: "Pana in toamna ies din inchisoare toti oamenii...

Dumitru Dragomir e sigur: „Pana in toamna ies din inchisoare toti oamenii de fotbal”

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost unul dintre marii dezamagiti in momentul in care Gigi Becali si inculpatii din Dosarul Transferurilor au fost condamnati la inchisoare.

Mitica fost de la Liga a afirmat, tot timpul, ca Gigi Becali a platit pentru avantul pe care si-l luase, mai ales dupa ce a ajuns europarlamentar. „A spus ca va fi urmatorul presedinte al PNL. Daca mai traiau, cred ca Bratienii intrau in momentul ala in greva foamei. A parasit institutia de la Strasbourg. Greseala fatala! Prevalandu-se de faptul ca facea si lucruri bune, Becali incepuse sa se credea trimisul Domnului pe pamant” este descrierea facuta de Dumitru Dragomir lui Gigi Becali, pe oracoluldelabalcesti.ro.

In plus, Dumitru Dragomir considera ca decizia din Dosarul Transferurilor este mult prea dura. „Hoeness a primit trei ani si sase luni pentru o delapidare de peste 27 de milioane de euro. Iar Jean Padureanu, pentru 13.000 de euro, a fost trimis dupa gratii pentru o perioada aproape identica. Unde s-a gresit? La noi sau la nemti?” se intreaba fostul sef de la LPF.

In aceste conditii, si tinand cont ca „multi romani obisnuiti sunt condamnati aiurea la inchisoare, iar statul face cheltuieli enorme”, Dumitru Dragomir e sigur ca „pana in toamna ies din inchisoare toti oamenii de fotbal condamnati, dar si multi altii”.

Dumitru Dragomir sustine ca Gigi Becali si inculpatii din Dosarul Transferurilor nu vor fi eliberati de Paste, desi multi isi doresc asta, ci „abia prin august sau septembrie, cand va fi promulgata Legea Amnistiei sau se va da o gratiere generala pentru pedepsele sub sapte ani”. Dumitru Dragomir mizeaza si pe faptul ca „domnul Basescu si domnul Ponta au diplomatia necesara pentru a se face mai simpatici in preajma alegerilor. Cine se implica in actul amnistiei sau al gratierii, acela sau aceia vor avea un coeficient de simpatie care il va depasi pe cel al lui Gigi Becali”.

author avatar
Cristi Ionita
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger