AcasăNewsDumitru Dragomir, dupa ce a primit mandat de retinere: "Sunt o victima...

Dumitru Dragomir, dupa ce a primit mandat de retinere: „Sunt o victima in razboiul dintre televiziuni”

Luat pe sus de politisti si audiat mai multe ore in dosarul „Drepturilor TV”, Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a primit mandat de retinere pentru 24 de ore.

Dumitru Dragomir a fost incarcerat deja, luni dupa-amiaza, in arestul Sectiei de cercetari penale din cadrul Politiei Capitalei. Inainte de a fi inchis, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a precizat ca este „doar o victima in razboiul dintre televiziuni”.

Dumitru Dragomir va fi prezentat in fata judecatorilor, cel mai probabil marti dimineata, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Alaturi de el va fi prezentat pentru arestare preventiva si afaceristul Mihai Corbu, cel care ar fi incasat comisionul de 3 milioane de euro, dupa ce s-ar fi dat negociator din partea trustului RCS-RDS.

Fostul presedinte al LPF sustine ca nu-l cunoaste foarte bine pe Mihai Corbu. „M-am intalnit cu el doar de doua ori si o data ne-am certat” a afirmat Dumitru Dragomir pentru site-ul pe care il detine, oracoluldelabalcesti.ro.

Daca Mihai Corbu a fost acuzat de comiterea a doua infractiuni, evaziune fiscala si spalare de bani, in dreptul lui Dumitru Dragomir s-au inregistrat trei infractiuni: delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani.

Fostul presedinte al LPF risca 16 ani de inchisoare, din care ar urma sa efectueze opt, respectiv jumatate din pedeapsa, pentru ca are peste 60 de ani.

Avocata lui Dragomir este sceptica si sustine ca, foarte probabil, acesta va fi arestat pentru 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger