AcasăNewsDumitru Dragomir, dupa achitare: am avut mare noroc de o instanta curajoasa

Dumitru Dragomir, dupa achitare: am avut mare noroc de o instanta curajoasa

Unul dintre primele lucruri pe care a dorit sa le sublinieze Dumitru Dragomir, marti – dupa ce a aflat ca a fost achitat definitiv in dosarul in care pe fond primise o pedeapsa de sapte ani de inchisoare – a fost o trimitere la instanta care a judecat apelul.

„Am avut mare noroc de o instanta cinstita si curajoasa, care s-au aplecat asupra dosarului si au vazut ca sunt nevinovat”, a tinut sa sublinieze fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, intr-o interventie telefonica la Romania TV. Totodata, Dragomir a pus accent pe faptul ca a avut parte, in tot acest timp, sustinerea celor dragi, a familiei.

Amintim ca marti Curtea de Apel Bucuresti a dispus achitarea lui Dumitru Dragomir de acuzatiile pe care i le adusesera procurorii DNA.

140 afisari

2 COMENTARII

  1. Belzebutul asta sa le multumeasca actualilor guvernanti pentru ca au reusit intr-o masura sa descarcereze instantele din stransoarea statului mafiot colonial instituit de uniunea sovietica bruxelleza sau mai bine spus purcelleza.

  2. Cine le-a ordonat magistratilor cafapta atentatorului din mallul din Braila sa nu fie catalogata ca act terorist.Daca analizam un pic o raspunderear fi fost si a unui serviciu secret care trebuia sa duca o munca de prevenire si cum a dat chix s-a apelat la magistrati si gata,maine autorul actului terorist va fi condamnat cu suspendare,sper ca in streang.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger