AcasăNewsDumitru Dragomir, dupa achitare: am avut mare noroc de o instanta curajoasa

Dumitru Dragomir, dupa achitare: am avut mare noroc de o instanta curajoasa

Unul dintre primele lucruri pe care a dorit sa le sublinieze Dumitru Dragomir, marti – dupa ce a aflat ca a fost achitat definitiv in dosarul in care pe fond primise o pedeapsa de sapte ani de inchisoare – a fost o trimitere la instanta care a judecat apelul.

„Am avut mare noroc de o instanta cinstita si curajoasa, care s-au aplecat asupra dosarului si au vazut ca sunt nevinovat”, a tinut sa sublinieze fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, intr-o interventie telefonica la Romania TV. Totodata, Dragomir a pus accent pe faptul ca a avut parte, in tot acest timp, sustinerea celor dragi, a familiei.

Amintim ca marti Curtea de Apel Bucuresti a dispus achitarea lui Dumitru Dragomir de acuzatiile pe care i le adusesera procurorii DNA.

140 afisari

2 COMENTARII

  1. Belzebutul asta sa le multumeasca actualilor guvernanti pentru ca au reusit intr-o masura sa descarcereze instantele din stransoarea statului mafiot colonial instituit de uniunea sovietica bruxelleza sau mai bine spus purcelleza.

  2. Cine le-a ordonat magistratilor cafapta atentatorului din mallul din Braila sa nu fie catalogata ca act terorist.Daca analizam un pic o raspunderear fi fost si a unui serviciu secret care trebuia sa duca o munca de prevenire si cum a dat chix s-a apelat la magistrati si gata,maine autorul actului terorist va fi condamnat cu suspendare,sper ca in streang.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger